Du kan fly direkte til Bergen fra en rekke sentrale destinasjoner i Europa.

Fra de største knutepunktene som Amsterdam, København, Amsterdam, London og Oslo er det flere daglige avganger. Fra Flesland til Bergen sentrum tar det 20–40 minutter enten med Flybuss, Bybane eller Taxi.

Les mer om reisemåter på VisitBergen.com

Bergen Lufthavn, Flesland. Foto: Varde / Avinor
Foto: Varde / Avinor

Logistikk

All varehåndtering utføres av TL logistikk på vegne av HavExpo. TL logistikk vil sørge for mottak og lagring av utstyr til din stand. De tilbyr også tjenester som truckutleie og annen varehåndtering på messeområdet.

Trafikk og parkering

Messens åpningstider er tilpasset for å unngå den normale rushtrafikken til og fra Sotra både for våre utstillere og besøkende. I tillegg vil vi i hele messens åpningstider ha trafikkvakter og assistansehjelp ved hendelser.

Etter tilsvarende trafikkløsning under bl.a. Oljemessen har vi god erfaring med tilsvarende god trafikkflyt til og fra messen.

Det vil være et begrenset område ved utstillerområdet for utstillerparkering. Ved behov utover de tildelte plassene vil det være god plass i Kystbygarasjen hvor det kjøres kontinuerlig shuttlebusser til/fra messeområdet (4 minutters kjøretur).

For våre besøkende vil det også være parkering i Kystbygarasjen i tillegg til shuttlebusser som går direkte fra Bergen sentrum hver halvtime (hvert 15.minutt ved oppstart og stenging).

Alle shuttlebussene vil være gratis å bruke for både utstillere og besøkende.

I tillegg blir det satt opp båtrute fra Bryggen og ut til messeområdet om morgenen, med retur ved om kvelden.

Båtrute

Bergen sentrum / Bryggen: kl 09.00 / 10.00

Messeområdet/Sotra: kl 17.00 / 18.00