Sjå våre standpakker

standpakker pdf

Priser

Påmeldingsavgift 4.000,–  NOK

Standleie   9–30 kvm 1.750,–  NOK pr. kvm

Standleie 33–60 kvm 1.650,–  NOK pr. kvm

Standleie over 60 kvm 1.550,–  NOK pr. kvm

Hva er inkludert?

I standleien inngår standard standoppsett med hvite messevegger (H=2,5 m og B=0,99 m).

Standard dybde på standene er 3 meter, men dette kan avvike på stands over 30 kvm.

I topp på alle stands ligger en frontdrager hvor standnummer og utstillernavn blir presentert.

Alle stands kan tilpasses individuelt mot tilleggspris.

På alle stands er det hallens underlag som regnes som standens gulv. I hall B  er det platgulv og i hall A er det finèrgulv.

Eksempler på tjenester og varer som bestilles ekstra:

  • Spotlights på stand
  • Strøm
  • Møbler
  • Teppe/gulvbelegg

Standpakker

For å gjøre det enklere for deg som utstiller så har vi sydd sammen 3 forskjellige standardpakker for utstyr og innredning av stand. Pakkene er tilpasset standstørrelser fra 9 til 15 kvm.

Det legges fram 1 stk 16A kurs til hver standard-stand.

Straume Idrettspark ligger på Straume på Sotra og består av 3 haller;

Hall A – Fotballhallen 7.900 kvm

Hall B – Sotra Arena 9.900 kvm

Hall C – Turnhallen 7.500 kvm

Området har siden 2014 blitt benyttet til fire årlige messer, OTD (oljemessen), Norges største

Bilmesse, Dra til Sjøs og Boligmessen.

Logistikk

All varehåndtering utføres av TL logistikk på vegne av HavExpo. TL logistikk vil sørge for mottak og lagring av utstyr til din stand. De tilbyr også tjenester som truckutleie og annen varehåndtering på messeområdet.

Trafikk og parkering

Messens åpningstider er tilpasset for å unngå den normale rushtrafikken til og fra Sotra både for våre utstillere og besøkende. I tillegg vil vi i hele messens åpningstider ha trafikkvakter og assistansehjelp ved hendelser.

Etter tilsvarende trafikkløsning under bl.a. Oljemessen har vi god erfaring med tilsvarende god trafikkflyt til og fra messen.

Det vil være et begrenset område ved utstillerområdet for utstillerparkering. Ved behov utover de tildelte plassene vil det være god plass i Kystbygarasjen hvor det kjøres kontinuerlig shuttlebusser til/fra messeområdet (4 minutters kjøretur).

For våre besøkende vil det også være parkering i Kystbygarasjen i tillegg til shuttlebusser som går direkte fra Bergen sentrum hver halvtime (hvert 15.minutt ved oppstart og stenging).

Alle shuttlebussene vil være gratis å bruke for både utstillere og besøkende.

I tillegg blir det satt opp båtrute fra Bryggen og ut til messeområdet om morgenen, med retur ved om kvelden.

Båtrute

Bergen sentrum / Bryggen: kl 09.00 / 10.00

Messeområdet/Sotra: kl 17.00 / 18.00

Åpningstider

Tirsdag 10. mai 10.00–17.00

Onsdag 11. mai 10.00–17.00

Torsdag 12. mai 10.00–17.00

Matservering/kafé

Under hele rigg- og messeperioden vil våre kaféer være åpne.

Her serveres det varm og kald mat mellom 10.00 og 22.00 alle riggdager og i hele messens åpningstider. Det vil være mulig å forhåndsbestille mat og drikke for levering direkte til stands.

Servicesenter

Vårt servicesenter vil være bemannet under hele rigg- og messeperioden for våre utstillere. Servicesenteret vil hjelpe med alle typer bestillinger og tjenester i tillegg til eventuell bistand for transport m.m.

På servicesenteret vil det også være anledning til å gjøre ekspressbestillinger og kjøp dersom noe skulle være glemt – og vi løser normalt sett det meste.

Gratis bærehjelp ved rigg og nedrigg

Under hele rigg- og nedriggsperioden tilbyr vi gratis bærehjelp for alle våre utstillere som kommer med mindre kolli. Dette gjør vi både for å lette jobben for utstillerne, men også for å unngå parkering på laste-/losseområdet.

Internett

For både utstillere og publikum vil det være gratis WiFi i alle hallene. Dersom det skal presenteres filmer eller annet utstyr som krever en mer stabil internettforbindelse så anbefaler vi å bestille kablet nett fram til standen.

Kveldsarrangement

Festmiddag 10. mai kl 19.00, Quality Hotel Edvard Grieg:

For spesielt inviterte, sponsorer, utstillere og kunder blir det arrangert en storslått festmiddag med 4-retters middag, vinpakke og underholdning. Det er begrenset antall billetter.

Festaften kr. 2.475,– pr. person

Bergen sentrum

I samarbeid med Visit Bergen blir det et eget HavExpo-distrikt på Bryggen i Bergen Sentrum tirsdag og onsdag kveld. Visit Bergen har stand på messen for å hjelpe deg med booking av restaurant og bistå med informasjon.

Lead Generator – Den offisielle utstillerapp for HavExpo 2020. En enkel, digital løsning for å samle inn og følge opp potensielle kunder.