Logo Farge2019 20

Banebrytende teknologi

This content has been archived. It may no longer be relevant

Schneider Electric og AVEVA Select Scandinavia er spesialister innen automatisering og energieffektive løsninger, og kommer til HavExpo med neste generasjons kontrollrom-løsninger.

De to selskapene har et langvarig partnerskap, og kombinerer energistyrings- og automasjonsverktøy med ledende industriprogramvare. På HavExpo viser de frem ny digitalteknologi, som gir effektivisering i akvakultur-bransjen.

Riktig informasjon

Med nye måter å vise skjermbilder på blir viktig og riktig informasjon tilpasset brukerens ønsker.     Det gir bedre operatørstøtte, driftseffektivitet, fleksibilitet og bærekraft. Det er lagt opp til at det kan gjøres trinnvise forbedringer gjennom hele anleggets levetid. 

Besøk Schneider Electric og AVEVA Select Scandinavia på stand A473.  

Alternative energikilder i landbasert oppdrett er for øvrig tema på  foredrag 10. mai kl. 11.40. Foredraget varer ca. 15 minutter, og John Hjelset i Schneider Electric forteller om mulighetene til innfasing og styring av alternative energikilder etter tilgjengelighet, lønnsomhet og behov.  Få med deg vårt innlegg «Alternative energikilder i landbasert oppdrett» under konferansen i Hall D / Sal D1.

Andre nyheter

Møteplasser under messen

Det å treffe kunder, kollegaer og kontakter i en uformell setting er en viktig del av messen. HavExpo byr på mange sosiale treffsteder.
Midt i hjertet av Bergen ligger Zachariasbryggen, som blir omgjort til møteplass for HavExpo- delegater.

På messeområdet inviterer vi til Barbecue & Networking Event – ett treff du ikke må gå glipp av!

Les mer